VORES HISTORIE

LYKKE & TOFT

Founder image

Lykke & Toft er en livstil butik midt i Holstebro.

Vi er to ” gamle ” veninder, som har kendt hinanden i snart 20 år. Vi har begge en fortid i modebranchen i henholdsvis Miss O og Tip Top og har altid fulgt med i moden indenfor fashion og interiør.
I de sidste 10 år har vi snakket om at skabe vores eget univers og en aften i sommerhuset i sommeren 2020 tog vi den endelig beslutning. Samspillet mellem vores drømme, visioner og styrker blev startskuddet til Lykke & Toft. En butik i midtjylland, hvor man kan blive inspireret, få den personlig service samt et smil på læben.

Åbnede 1. Maj 2021

Vi gik så småt på jagt efter den perfekte lokation – og den har vi fundet i Nørregade 32. 
En smuk hjørneejendom, der efter måneder med renovering nu emmer af masser af lys og charme.

Vi har haft fokus på de nyeste trends kombineret med lidt loppefund – og vigtigst af alt; at vores butik ville rumme hygge og hjerterum.
Butikken er i 2 etager og rummer alt indenfor tøj, interiør og beauty. Vi har hele vejen haft en ide om at ”alt er til salg” – så forelsker du dig i vores inventar – kan det købes.

Butikken åbnede 1. Maj 2021 og ugen efter fulgte webshoppen med, hvilket gør at vi har mulighed for at servicerer vores kunder i hele landet.

Product image
Founder image

Vores mission

Alle vores brands er nøje udvalgt og vi har haft fokus på, at de ikke har været i byen i forvejen. Vi vil gerne skille ud os og være anderledes – vi er jo alle forskellige; både i sind og pasform.

Vi har forsøgt at skabe et univers med en god blanding af design og stilarter, smukke farver og unikke prints. Med vores erfaring, passion og ikke mindst mavefornemmelse har vi forsøgt at skabe en butik og webshop, hvor du kan finde netop lige det du mangler eller bare ikke leve uden.

Om det er til hverdag eller fest – så kan du altid finde det hos os.Vi brænder for at hjælpe vores kunder til at finde netop deres egen stil ud fra pasform, alder og type. Skabe nye ideer og skubbe lidt til normalen.Vi er altid klar til at hjælpe dig både i butikken og på webshoppen – så du skal endelig ikke tøve med at komme forbi, give os et kald eller en mail.

Vi er SÅ taknemmelig for den opbakning vi får fra alle vores kunder – uden jer ville det ikke være muligt at udleve vores drøm.

Kærlig hilsen

Lykke & Toft / Marie og Mette